top of page

„PwC“ – vienas Didžiojo Ketverto pasaulinis audito ir mokesčių konsultacijų bendrovių tinklas.

„PwC“ tikslas – didinti pasitikėjimą visuomenėje ir spręsti svarbias problemas. „PwC“ firmų narių tinklas veikia 151 šalyje, kur dirba daugiau nei 364 000 žmonių. Įmonė yra įsipareigojusi puoselėti kokybės užtikrinimo ir pažangos siekimo kultūrą, kuri yra labai svarbi jos tikslui.


„PwC“ Lietuvoje turi du biurus – Vilniuje ir Klaipėdoje. Virš 200 įmonės profesionalų teikia audito, apskaitos, mokesčių, verslo valdymo, konsultacijų ir teisines paslaugas tarptautinėms korporacijoms ir didelėms Lietuvos įmonėms. Lietuvos rinkoje „PwC“ veiklą vykdo jau 30 metų ir nuolat gerina savo paslaugų kokybę, investuoja į talentų ugdymą ir inovacijas. „PwC“ Lietuvoje mokesčių, teisės ir personalo paslaugų specialistų komandos pradėjo naudoti mokesčių ir teisės paslaugoms teikti skirtą DI įrankį „Harvey“. „PwC“ kuria aplinką, kurioje svarbiausia sąžiningumas, rūpinimasis ir palaikymas, drąsa keisti, komandinis darbas ir orientacija į inovacijas.


Bet kurios įmonės pagrindas yra žmonės ir jų įgūdžiai, tai atspindi „PwC“ užimta 30 pozicija Fortune 100 Best Companies to Work For sąraše. „PwC“ Lietuvoje atrankos procese vertina klasikines kompetencijas – tokias kaip tikslumas, atsakomybė, analitiniai gebėjimai ir loginis mąstymas.  Taip pat daug dėmesio skiria kandidato vertybėms ir norui augti bei tobulėti. Šiandienos kontekste svarbiu įgūdžiu tampa komunikabilumas, gebėjimas efektyviai ir greitai veikti krizinėse situacijose bei lyderio savybės.


„PwC“ Lietuvoje siūlo įvairias darbo pozicijas – nuo praktikos programų studentams iki darbo pasiūlymų pilnai darbo dienai. Šiuo metu aktyviai ieškomi nauji darbuotojai finansinio audito komandose. Šioje pozicijoje darbuotojai turi galimybę susipažinti su įvairių Lietuvos ir užsienio įmonių veikla, vidiniais procesais ir finansiniais rezultatais. Naujų komandos narių taip pat laukia sandorių bei mokesčių komandos.


„PwC“ daug dėmesio skiria darbuotojų ugdymui ir tobulėjimui. Darbuotojai dalyvauja nuotoliniuose mokymuose, seminaruose, tarptautinėse mobilumo programose, skirtose stiprinti socialinius įgūdžius ir kompetencijas. Įmonės praktika rodo, kad stiprius lyderystės ir atsakomybės įgūdžius demonstruojantys jauni profesionalai jau po dvejų metų nuo  karjeros pradžios gali pradėti vadovauti savo komandai.


„PwC“ išskirtinumas:

·         „PwC“ – pasaulinis audito ir mokesčių konsultacijų bendrovių tinklas, viena iš Big 4 narių.

·         „PwC“ darbuotojai naudoja šiuolaikinius darbo įrankius, duomenų automatizavimo technologijas, mokesčių ir teisės paslaugoms teikti skirtą DI įrankį „Harvey“.

·         Didelis dėmesys skiriamas darbuotojų gerovei. Vidinės iniciatyvos, darbo kultūra leidžia darbuotojams nepervargti ir siekti savo tikslų.

·         Užima 30 vietą tarp Fortune 100 Best Companies to Work For sąraše.

Comments


bottom of page